METO prijstang en prijsstickers

In2Value B.V. is exclusief distributeur van het merk METO in Nederland.

Door onze exclusieve distributeursovereenkomst met METO internatonal GmbH is In2Value het aanspreekpunt voor METO klanten binnen Nederland. Neem contact met ons op voor informatie, service, leveringen,  een verlengde garantie periode op prijstangen tot 5 jaar en uiteraard het beste prijsvoorstel.

De complete range van een METO Prijstang

METO is de uitvinder van de prijzentang. Door decennia lange ervaring in het handmatig aanbrengen van prijsstickers is zeer professionele prijstang ontwikkeld. De METO prijstang heeft hierdoor onder andere een unieke afdruk techniek. Het maakt niet uit of u het apparaat hard of zacht inknijpt, de afdruk is altijd gelijk.

De Meto prijstangen worden binnen de retail, zorg en industrie intensief gebruikt, waardoor METO de prijstang voortdurend blijft ontwikkelen. Door het personaliseren van printbanden in het drukwerk is voor elke toepassing een oplossing. Of u nu eenvoudig een prijs wilt aanbrengen of een complexe codering wilt weergeven. Via de knop hieronder vindt u voor veel verschillende toepassingen een geschikte METO prijstang.

U kunt echter ook direct contact per ons kantoor opnemen voor een gericht advies of service op locatie.

De volledige range van METO etiketten

Bij een METO prijzentang horen METO labels. In2Value B.V. levert het volledige label programma van METO prijzentangen en prijsstickers. De prijsstickers kunnen in alle kleuren, bedrukt en onbedrukt geleverd worden. Daarnaast zijn alle soorten prijsstickers te verkrijgen met 8 verschillende lijmlagen voor diverse doeleinden, zoals permanent, afneembaar, textiel, superpermanent, diepvries, wateroplosbaar, en zo meer. Standaard wordt METO prijsstickers geleverd met twee jaar garantie op de kleefkracht. Ook voor al uw barcode label wensen kunnen wij u van dienst zijn. Via de knop hieronder vindt u de brochure van de METO etiketten.